сряда, 11 ноември 2009 г.

Ние прасетата


Здравейте, прасета! Как е при вас? При нас в кочината е добре. Но чуваме, че нещо навън ви мъчи един грип, после има едни мезета, от едни прасета дето са назобани като културисти с разни хапове и изглеждат огромни нерези, а всъщност са едни маалки прасенца. Квик-квик!
Говори се, че някои прасета въобще не са прасета, т.е. прасешкото месо, не е прасешко. И совите не са това, което са. Също като прасетата. Абе, въобще, свинска работа. И вие като нас не знаете какво има в смеските, но хапвате. Хапвайте, хапвайте! И поебавайте, че то друго в клетката не ни остава. Вие навън и ние вътре. Все тая. Само клетката друга. А на нас си ни е добре. Топличко е тука. И няма грип. Квик-квик.
За Коледа Бат'Бойко каза, че ще ни пуснат 13-та заплата от САПАРД. Явно щото като ни угоят после ще ни теглят ножа. За новия бюджет 2010 и в нашата клетка се предвиждат съкращения. Да се чудиш на кое прасе е по-лесно. На "малкият голям слон от Странджа планина" или на глигана? И сега покрай тоя 10-ти ноември. Спомнете си Фермата на животните на Оруел. Прасетата като най-умни организират революция във фермата и прогонват своите стопани хората. После старото прасе идеолог Майора умира и накрая никой не го помни. А прасетата революционери тръгват на два крака и стават зли като хората. Разбрахте ли сега, прасенца-мезенца с дебели краченца!