събота, 3 юли 2010 г.

The world of Spermville

The world of Spermville is a game, предназначена за Фейсбук доячки от Фармвил. Светът на Спермвил е игра, for the Facebook suckers of Farmville. Или казано по пернишки това е светът на Яж ми куро. Правилата са прости:
Ти си обикновена Фейсбук юзърка(или лузърка, както го предпочиташ: мит или немит, парещ, димящ със или без сирене). Целта ти е да добиеш мляко и да направиш сирене. Евентуално може и течен шоколад, по специална швейцарска технология наречена Федерка. И като един мармот има да завиваш шоколада....
За целта на играта имаш едно хоботче, което ти си мислиш, че е вимето на кравата, понеже никога не си виждала крава и не си копала фермичка. И не си се гъзила в лозето, не са ти го набърчали докато си надупена в полето на царевицата и не са ти бодвали иглата в купата на сламата. И не ти го е слагал Пурко.
Та, кравата се дои с една ръка или с уста. Може и с две ръце и уста. Може и с краченца да я доиш, ако евентуално си като Лео Меси или Нешка Робева в краен случай. Някои могат да я доят и на турска чикия, но това вече зависи от твоите personal skills.
Правенето на мляко е първо ниво на играта. За да вземеш нивото трябва да достигнеш до cumshot. Shot-a от cum-a простата доячка трябва да удари на екс и да го изгълта. След което да се оригне от щастие във Фейсбука. За кеф може и да пръдне.
Второ ниво е правенето на сирене. За целта вимето на кравата, т.е. хоботчето, трябва да кабардяса от доене без да се замива. В смисъл останалото от къмшота по хоботчето трябва да се остави да се закваси, след което фермерката забелва и тръска сиренето в канче с вода, а.к.а наричано още саламура.
Третото ниво е да направиш кашкавал. Някои прибягват до химии, инжектират парафин и други работи в главичката на кравата, за да стане по бързо, но след това повечето фермерки се оплакват от временно неразположение на задните части и започват да хвърлят къчове и да реват като магарета.
Кашвакавалът е трудоемък защото освен много ръчни умения и устни познания изисква и търпение да узрее сиренцето. Но вече успяла ли си от дърпане на пишки да направиш кашкавал и да го отделиш от члена значи си станала gamer. Последното нивенце за теб си е направо простотия. След като си станала Супер Марио на пишките остава да направиш само френско сирене, което не е лесно, защото трябва да почакаш да хване мухъл преди да си го потъркаш на ренденцето за спагетките или евентуално да го подкараш с бутилка винце. Е това е, вече си супер фермерка. За теб няма нищо чуждо в света на Spermville. Остава само да си посадиш борче в задното дворче и да си намериш кравичка, че аман от сухо мляко.

Няма коментари: