вторник, 14 октомври 2008 г.

Защо Говедата са просто говеда?


Накратко. Говедата от ФК "Левски" се събрали преди мача България - Италия с тифозите, напили се и им обяснили, че феновете на ЦСКА са комунисти, а левскарите били фашисти/най-после сами си признаха, че ФК Левски е фашистки отбор/. И решили да поразходят италианците по улиците та барем да набият дружно някой друг български комунист. Ебаси колко сме единни! Отиваме на стадиона и се разделяме на цесекари, левскари, локомотивци и т.н. А мача е повод да се съберем заедно, да се видим, да се понапсуваме едно хубаво, да се нахраним мъжката по сектори и айде, кой откъдето дошъл.
После жабарите взеха, че ни запалиха знамето пред 40 000 зрители и милионна телевизионна аудитория пред погледите на прозяващите се полицаи, но престъплението на нашта прокуратура се видяло дребно. Също както например да ти оберат апартамента. У нас пак минава за нещо незначително.
Наскоро осъдиха пък един полицай, че набил някви цигани в участъка, за дето се катерили по пилона с българския флаг.
С две думи нашето знаме никой за нищо го няма. Утре може да си избърша гъза с него и пак ще е малозначително. Питам се, като е толкова малозначително, защо във войните просто не сме го подарявали на врага, а българските войници са си правили труда да мрат с него или да го крият под шинелите си...
На фона на тази анархия и беззаконие думите на Петър от Big brother 4 в Малката сестра за заплахата българите да се превърнем в малцинство в собствената си държава са правдоподобни и жестоки, защото висят като присъда над нацията ни.
А виновни сме си само ние.

Домашно говедо (или просто говедо) е одомашнено копитно животно, от семейство Bovidae (Кухороги). Говедата се отглеждат като добитък за месо, мляко и млечни продукти, кожа и като впрегатни животни (за теглене на каруци, плугове и други). Счита се, че в момента в света има около 1,4 милиарда домашни говеда.
Кравата на снимката да извинява, че я замесваме с тия говеда.

Няма коментари: