неделя, 26 април 2009 г.

Русе през пролетта. Част трета. Светлините на града.


И този магазин е цъфнал на пъпа на града, до новия нон стоп за цигари и новия Опиум. Малко по-нагоре пък е новия търговски център. Изобщо доста нови неща. Срещу Хъш пъпито например има нов пиано бар. Само Мулен руж, като стара шантонерка стои все там. Удобен за оne night show с one night girl и ергенски партита.
Малко съм изморен за обобщаване. Толкова неща се казаха във фейсбука за 1 ден, че започваш да усещаш тясното преплитане на виртуалната реалност с всичко, което правиш извън нея и удобно систематизираш неусетно във всякакви електронни книги, база данни, чат, мрежи за социални контакти. Всичко е едно цяло.
Сигурно вече 300 пъти говорих за мача, за снощи/кръчма-Мулен руж-Опиум 2-малко на Дева, защото ни изгониха от там-пицария на разсъмване/. Изгониха ни от публичния дом Дева за липса на консумация. Дойде местната Мадам и каза, че не може да се стои на кафета и бири. Аз само се хванах за главата, изсмях се и излязох. Идеята за Дева не беше моя. Там всъщност поиграх на кола за кеф, да се избъзикам. Абе стана шоу. Накрая осъмнах нахранен в пицария Сан Марино от някаква готина сервитьорка, която имаше едно леко усещане за трудните неща от живота и ми беше паркирала едно кисело мляко и няколко вафли да си хапвам. Накрая звъня на Сашо и му викам Толкова мили хора.
Така завършва първата част от гостуването ми в Русе през отпуската.

Няма коментари: