неделя, 7 юни 2009 г.

По Изборите.


РЗС-хейтъри на чуждите служби, които го издухаха. Прогноза: Терминаторът Яне ще продължи да се плюнчи още цял месец. Накрая ако не му ръждясат ламарините от плюене ще успее да прескочи 4% -вата бариера.

НДСВ - положителна кампания и само жени, които продават с визия. Меглена Кунева, Биляна Раева, Деси Добрева. Професионална кампания. Прогноза: Ще има ефект и на парламентарните избори ако се запази линията.

Лидер-кампанията нямаше голямо значение. Платиха си за секция по 5-10 наблюдателя, което значи поне по 5-10 гласа. Резултатът е налице. Прогноза: Ако има стигнат парите, може и да ги видим в Парламента.

ДПС - приеха загубата с вазелин, ааа...с достойнство. Доган беше потен и пиян в НДК. Прогноза: Ще бъдат особено активни на борсата за гласове, в циганските махали и ожесточени в турските села. Защото иначе пак ще слагат вазелина.

Синята коалиция- премерена кампания, положителна и с млади хора. Черният Пи Ар на БСП със съдебните битки активира призрака на антикомунизма и гласоподавателите на СДС. Прогноза: Ще преминат към окрупняване на дясното.

БСП-кампания с акцент върху пенсиите. Нормален вот, все пак пенсионерите им намаляват.Прогноза: Ще ядат голям бой от ГЕРБ за втори път с тъпия си черен Пи Ар.

НАПРЕД - станаха НАЗАД. Калпава кампания, слаба листа, 2% са си чиста двойка. Прогноза: Окрупняване на дясното.

Атака-толкова измислени, че направо безразлични. Но говорят това, което искат да чуят много хора. Прогноза: същия резултат и на Парламентарните.

Няма коментари: