сряда, 17 юни 2009 г.

Б група. Юлияна Дончева.Или защо кучето е по-умно.


Споко, с тая не съм спал. Даже не съм излизал с нея и не съм си чатил. Но наред с възрастта си притежава и другия качества да се озове в долния ни втори ешалон. Като например факта, че видният наш "политик" прояви невероятните си исторически познания в "Стани богат" като на въпрос за някъде около 100 лв. пита публиката като жокер на кои две части е разделена България след Освобождението. Не беше чувала за Източна Румелия. Така де, не е ходила на ексурзия там, а и колко светски като нея хора някога са споменавали за това екзотично парче земя. Преди това се колеба дали Филипините или Лаос са кръстени в чест на испански крал. Явно щото в Испания е на почит династията на Лао Дзъ или Лао Пфъ. Все тая. Явно Юлиянка е сбъркала баничките, които е продавала, с политиката. Е колко му е, то политиката е като в баничарница, реди се народа, текат му лигите, а ти му завиваш топли банички, ама вътре няма сирене, а извара, супер мазни са, от което ти ставаш супер дебееел и накрая даже не може да се издрискаш, щото си запецнал от тия гадни, евтини банички, които изглеждат толкова вкусни. Досущ като Юлито. Тя казва "красотата отваря много врати". Ние от Б група казваме "А простотата ги затваря. Дааа....простотата не е като простатата. С два трибестана и вдигаш самолета".
Кученцето поне не иска да ни управлява. Но при толкова тъпи, издухани и шматкосани избиратели, утре може да е в коалиция с две хлебарки, три прасета и едно магаре. За циганите не че има разлика. Юлиянчето е от ЛИДЕР, ама засега е лидер само на нашата Б група. Твърд и едноличен.

2 коментара:

Nadet каза...

Кефиш ме човече, ама като ще критикуваш, поне бъди точен :)) Ромелия сигурно е била нЕкой еквивалент на Румелия :D - само, че населена с роми :) хех

Петър Николов каза...

Добре де, обърках се, честно. :)))