понеделник, 20 юли 2009 г.

За поредната Златка


Дали ще е руса или черна, няма никакво значение. Все е Златка. Още в петък в-к Уикенд за пореден път изнесе истината за поредния нагласен конкурс. Нали не си мислите, че фирменото жури точно тази вечер е седнало да смята кой печели. Разбира се, това е рекламна бутафория за облизващият се народ пред знойната плът, посредствената красота и размазващата тъпота на мейтките.

Почти всички кандидатки си представяха "перфектната вечер" с "приятелят си на плажа" или пък "романтична вечеря на свещи" и след 10 години всички се виждаха единствено майки и успели, но в неизвестно какво. Други пък обичаха да готвят мОсака, което всъщност беше опит да се внесе някаква забава в скуката от женски образи.

Сценарият и той изобилстваше от скудоумици като гърди, които причиняват автоКАСКО и въобще си личеше, че го написал някой посредствен тъпан, който беше накарал Ники Кънчев и Део да се правят на монаси, но същите повече мязаха на герои от Черното влечуго. И въобще някой схвана ли идеята за тази псевдо греховност?
Ванко 1 и Азис биха били по-забавни водещи, от поизтърканите Ники и Део. А някой се беше сетил да не кани Карбовски в журито този път, който се е насочил към богати руси баби и репортажи по циганските села.
И така, това беше поредният конкурс, който бързо ще мине и замине, въпреки опитите да се докара на ниво, защото няма кой да пипне малко организацията и сценарния мърляч.

Няма коментари: