неделя, 21 февруари 2010 г.

О, Соле мио!



Когато си много гладен и четеш сероиозна мъжка рецепта за наплющяване в сп. Maxim няма начин да не излетиш до магазина, преследван от налудничавата мисъл за шише домати с нарязан на дребно чесън да се пържи в тигана, докато вариш макарони със салам или луканка и лук за 8 /осем/ минути, а след това смесиш всичко това в един гювеч, с настърган отгоре кашкавал, босилек и подправки на вкус. Печеш. Но внимавай, както в моя случай да не ти се случи. Да предозираш съдържанието в гювеча и после да ти се наложи с удоволствие да си хапнеш цели три порции. Макар че вечер е вредно. Тялото в ада. Душата в рая. Консумира се с вино. И душевно спокойствие.

Няма коментари: