четвъртък, 14 май 2009 г.

Б група. Женки от Втора дивизия, копелета.


Пламито. Женките в дивизията са просто уникални екс-шампионки. Нали знаете какво правят шампионите, вдигат купата и пият шампанско или пръскат другите с него. Същото правят и шампионките. Разклащат го добре от радост и подскачат на първото място на почетната стълбица, щото там е най-изпъкнало. И те скачат ли скачат, докато не сложиш седалката на тръбата на колелото, което карат.
В случая е Пламито. Миналогодишна лятна шампионка. 19 годишно лятно парче, което от гледна точка на сериозната връзка е готово да се раздава, но нещо нагорно ми дойде възрастовата разлика. Честно, нали не очаквате да се чувствате като някоя учителка и да викате това да, това не. Да обяснявате на детето защо не може днес да има играчка, защо не трябва да е лошо и да се бие с другите деца, защо футбола е добра игра, бирата добро питие, а Трите лъва готин бар.
Дете, което не може да повярва, че на възрастните също им се забавлява и не винаги са сериозни, даже понякога се напиват и заспиват като порове в спалнята.
Така или иначе аз трудно издържам която и да било жена, а в условията на финансова криза, когато си изпоркал едни кинти лятото и се пренасяш в ново жилище, понякога е трудно да обясниш, че не може да излезеш на кафе в центъра. Щото те някои жени само чуват, но нищо не им влиза в главата.
Pаботите станаха много сложни. Иначе Пламито си е готина и все още често си спомням как скачаше с шампанското от първото място. И го тръскаше ли тръскаше, до последната капка. :)

Няма коментари: