понеделник, 25 май 2009 г.

Ново!!! Освен Б група и А група.




След като перушината на някои кокошки се разхвърча при попадането им в родната Б групичка/долу горе със силата на атомните бомби над Хирошима и Нагазаки/, ние с неустрашимостта на севернокорейският народ, предвождани от великия вожд П Й Н/някои могат да го прочетат и като пън, но всъщност това са моите сакрални вождовски инициали/, решихме да създадем и А група. Хем, току тъй, неслучайно да покажем, че все пак не сме толкова злобни, и освен бирата и футбола, ценим и жените. Т.е. не вярваме на майките си, че всички жени са грозни. Това го твърдяхме може би само в първи клас, и то щото ни беше срам от големите дето ни се подиграваха, че си нямаме гаджета.
Така стига толкова сме плямпали, ние верните бойци от партията на великия П Й Н/на великия пън/. А група. Смисълът на живота. Красивите жени, нашите мечти, нашите мокри сънища, които са почти като наистина. Сънищата, които е възможно да се сбъднат.

Разбира се, както и в любимия ни футбол, някои членове от А група, ще изпадат в Б, а после отиват дори и в любимите ни села или долни дивзии зад граница. Ще се дегазират/и дегЪзират/ като отворена двулитровка бира в хладилника.

Ето и първата приятна жена, която искам да ви покажа. Пламена/в средата/. Две хубави очи.

Няма коментари: